Καλλυντικά κάνναβης

Καλλυντικά κάνναβης από την Cannadorra

Καλλυντικά κάνναβης – με αγάπη για τη φύση
Η σειρά καλλυντικών της Cannadorra έχει σχεδιαστεί για να είναι κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος. Έτσι, οι γυναίκες, καθώς και οι άντρες και τα παιδιά μπορούν να περιποιούνται. Τα καλλυντικά είναι απολύτως φυσικά, απαλλαγμένα από πετρελαϊκά προϊόντα, κάτι το οποίο εγγυάται και η διεθνής πιστοποίησή τους. Τώρα μπορείτε να απολαύσετε τη φύση με το αφρόλουτρο , το σαμπουάν, το γαλάκτωμα για το σώμα και το  προστατευτικό χειλιών.

Φροντίστε τον εαυτό σας με μια νέα γραμμή καλλυντικών από κάνναβη
Καλλυντικά πιστοποιημένα με κάνναβη. Το πιστοποιητικό εγγυάται ότι το προϊόν πληροί τις προβλεπόμενες προϋποθέσεις. Για παράδειγμα, τα καλλυντικά δεν περιέχουν προϊόντα πετρελαίου όπως η βαζελίνη, δεν περιέχουν επίσης συνθετικά αρώματα και συντηρητικά, γενετικά τροποποιημένες πρώτες ύλες και άλλα. Μια προϋπόθεση επίσης είναι ότι η πρώτη ύλη και το προϊόν που προκύπτει δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Αφρόλουτρο με έλαιο κάνναβης
Πρόκειται για ένα απαλό, ευχάριστα αρωματισμένο αφρόλουτρο με 5% έλαιο κάνναβης, D-πανθενόλη και ελαιόλαδο.
Το αφρόλουτρο δημιουργεί ένα πυκνό αφρό, αφαιρεί τη βρωμιά και τις οσμές, αλλά δεν στεγνώνει.
Κατάλληλο για ευαίσθητο και ξηρό δέρμα και για το δέρμα των παιδιών.

Σαμπουάν με έλαιο κάνναβης
Το μοναδικό σαμπουάν με έλαιο κάνναβης αφήνει τα μαλλιά σας ενυδατωμένα, απαλά και εύπλαστα. Το σαμπουάν σχηματίζει ένα λεπτό πυκνό αφρό, αφαιρεί βρωμιά και οσμές, αλλά αφήνει ευεργετικά συστατικά. Κατάλληλο για κάθε τύπο τρίχας.

Γαλάκτωμα σώματος με έλαιο κάνναβης
Το γαλάκτωμα σώματος με έλαιο κάνναβης περιέχει έλαιο κάνναβης, D-πανθενόλη, βούτυρο shea και βιταμίνη E. Το γαλάκτωμα σώματος απλώνεται εύκολα και έχει μια ευχάριστη φρέσκια μυρωδιά και καταπραϋντική δράση. Χάρη σε αυτό, το δέρμα σας θα είναι πάντα σε εξαιρετική κατάσταση!

Προστατευτικό χειλιών
Το προστατευτικό χειλιών με έλαιο κάνναβης και D-πανθενόλη, β-καροτένιο είναι κατάλληλο για όλο το χρόνο   – στη θάλασσα ή στην πλαγιά του σκι.
Το προστατευτικό χειλιών ενυδάτωσης και αναζωογόνησης είναι εξαιρετικά αρωματισμένο και δερματολογικά ελεγμένο.

Τσάι κάνναβης από την Cannadorra – Ποιο να επιλέξω;
Μπορεί το έλαιο CBD να βοηθήσει στην ψωρίαση?
Κλείσιμο Το καλάθι μου
Κλείσιμο
Κλείσιμο
Κατηγορίες