hhcp article

Τι είναι το HHC-P (hexahydrocannabiphorol)

Μετά την εκρηκτική δημοτικότητα του CBD και αρκετών παραλλαγών του THC, η βιομηχανία κάνναβης αναζήτησε άλλα λιγότερο γνωστά κανναβινοειδή για να ανταγωνιστεί στην ευρεία αγορά κάνναβης. Μεταξύ των πιο πρόσφατων και πολλά υποσχόμενων κανναβινοειδών είναι το HHC-P.

Το HHC-P είναι επίσης η πιο σταθερή μορφή του THC, επειδή είναι ανθεκτικό στην οξείδωση, τη θερμότητα και την υπεριώδη ακτινοβολία, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε τόσο πολύ για την αποσύνθεση και την απώλεια της δραστικότητάς του. Εδώ θα βρείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το HHC-P.

Τι είναι το HHC-P
Το HHC-P είναι ένα αρκετά νέο κανναβινοειδές που προέρχεται από την βιομηχανική κάνναβη. Στη συνέχεια, ειδικοί χημικοί εκτελούν μια τεχνική σε ένα εργαστήριο για την παραγωγή καθαρής HHC-P και επαληθεύουν ότι το απόσταγμα HHC-P παράγεται με ασφάλεια. Tο HHC-P είναι μια υδρογονωμένη μορφή του THCP. Το HHC-P, όπως το Delta 9 THC, το THCO και το Delta 10 THC, αλληλεπιδρά με τους υποδοχείς CB1 του συστήματός σας, όπως και άλλα ψυχοδραστικά κανναβινοειδή.

Πώς ανακαλύφθηκε το HHC-P;
Τους τελευταίους μήνες, το HHC-P, έχει προσελκύσει μεγάλη προσοχή. Το 1947, ο Ρότζερ Άνταμς, ένας Αμερικανός χημικός, συνέθεσε με επιτυχία το HHC από το φυτό της κάνναβης χρησιμοποιώντας Delta 9 THC.

Ήταν επίσης σε θέση να τοποθετήσει μόρια υδρογόνου στη Δέλτα 9 THC μέσω μιας διαδικασίας γνωστής ως υδρογόνωση. Επειδή το HHC είναι τόσο γνωστό, οι επιστήμονες εργάζονται πάνω σε έναν μηχανισμό για την εύκολη υδρογόνωση άλλων κανναβινοειδών. Πρόσφατα, το εξαιρετικά ισχυρό κανναβινοειδές THCP υδρογονώθηκε για να προκύψει το HHC-P.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της μελέτης, το THCP ήταν 33 φορές πιο ισχυρό στους υποδοχείς CB1 από το Delta 9 THC. Με τον ίδιο τρόπο που το THCP είναι ανάλογο του THC, το HHC-P είναι αντίστοιχο του HHC.

Ισχύς του HHC-P
Σύμφωνα με τους καταναλωτές του HHC-P, το HHC-P είναι μία έως 33 φορές πιο ισχυρό από την Delta 9 και εξίσου ισχυρό με το THCP. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το HHC-P θεωρείται ότι είναι πιο βιοδιαθέσιμο από το THC Delta 9.

Ως αποτέλεσμα, εάν χρησιμοποιήσετε το απόσταγμα με λίπος, η HHC-P θα είναι παρούσα στον οργανισμό σας περισσότερο από την THC Delta 9. Έτσι, εάν διεξαγόταν ένα τεστ αντοχής με βάση τα βρώσιμα (edibles), το HHC-P θα έβγαινε στην κορυφή. Ακόμη και μετά την εξάτμιση, το HHC-P θεωρείται ότι είναι πιο ισχυρό από το THC Delta 9.

Μια μελέτη από το 2010 εξέτασε τη συγγένεια των αναλόγων HHC να συνδέονται με τους υποδοχείς CB1 και CB2 που βρίσκονται στο σώμα. Αυτό που ανακάλυψαν οι ερευνητές ήταν ότι η HHC είχε “εξαιρετικά υψηλή in vitro και in vivo δραστικότητα με σχετικά μεγάλη διάρκεια δράσης”.

Για να απλοποιήσουμε τα αποτελέσματα, μόλις καταναλωθούν τα προϊόντα HHC-P, προσδίδουν ισχυρές επιδράσεις στο υποκείμενο και οι επιδράσεις του είναι απίστευτα μεγαλύτερες από τις τυπικά αναμενόμενες για τα κανναβινοειδή.

Με αυτό κατά νου, μπορεί να ειπωθεί ότι το HHC-P θα έχει παρόμοια απίστευτα ισχυρά και μακράς διάρκειας αποτελέσματα μόλις καταναλωθεί.

Επιδράσεις του HHC-P
Επειδή το HHC-P είναι μια υδρογονωμένη μορφή του THCP, η αίσθηση είναι ουσιαστικά πανομοιότυπη με αυτή του THCP. Με βάση τα ανεπίσημα σχόλια από αρκετούς καταναλωτές, το HHC-P φαίνεται να είναι μια πιο ισχυρή, μεγαλύτερης διάρκειας παραλλαγή του THCP.

Σύμφωνα με ορισμένους χρήστες, είναι 33 φορές πιο ισχυρό από το HHC. Οι χρήστες ενημερώθηκαν επίσης ότι μπορεί να υπάρξει καθυστέρηση στην αίσθηση ορισμένων από τις επιδράσεις του HHC-P. Ορισμένες από αυτές τις επιδράσεις περιλαμβάνουν ευφορία, αύξηση της πείνας, χαλάρωση και αύξηση του άγχους.

Μεταξύ αυτών των επιδράσεων είναι, μεταξύ άλλων, τα εξής: Οι επιδράσεις μπορεί να διαρκέσουν οπουδήποτε μεταξύ 1 και 4 ωρών και η αύξηση της δίψας ακολουθείται από αύξηση της πείνας.

Τι διαφοροποιεί το HHC-P
Το HHC-P διαφέρει από τα κανναβινοειδή όπως το HHC και τα δέλτα, όπως το Delta 9 THC και το Delta 10 THC. Η πλευρική του αλυσίδα περιέχει επτά άτομα άνθρακα. Αυτό σημαίνει ότι το HHC-P είναι πολύ πιο ψυχοδραστικό από άλλες ψυχοδραστικές ουσίες που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά.

Δεν συνιστάται να οδηγείτε ή να χειρίζεστε βαριά μηχανήματα ενώ βρίσκεστε υπό την επίδραση του HHC-P επειδή θεωρείται ότι είναι πιο ψυχοτρόπο από άλλες ουσίες. Από πολλές απόψεις, το HHC-P είναι παρόμοια με την THCP- μερικά από τα συμπτώματα είναι παρόμοια αλλά πιο σοβαρά:

  • Ισχυρότερο από το THCP
  • Ισχυρότερο από το HHC
  • Οδηγεί σε μέθη
  • Θα σας προκαλέσει υπνηλία
  • Προκαλεί άγχος
  • Μπορεί να προκαλέσει παράνοια

Η μελέτη εκτιμά ότι η ισχύς του HHC-P είναι μεγαλύτερη από εκείνη του Delta 9 THC και του THCP. Σύμφωνα με τους καταναλωτές, το HHC-P είναι 33 φορές πιο ισχυρό από το HHC. Επειδή το ενδοκανναβινοειδές συστήματα του καθενός δρα διαφορετικά, αυτό το κανναβινοειδές μπορεί να έχει διαφορετική επίδραση σε εσάς από ό,τι σε άλλους, γι’ αυτό σας συνιστούμε να δοσολογείτε ανάλογα.

Πώς να πάρετε το HHC-P;
Το HHC-P μπορεί να ληφθεί με διάφορους τρόπους, ο πιο συνηθισμένος εκ των οποίων είναι η άτμιση. Η άτμιση μπορεί να επιτευχθεί ενώ ταξιδεύετε ή στο σπίτι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα cart ατμοποίησης, ένα disposable vape pen για να ατμοποιήσετε. Το dabbing είναι μια διαδικασία που χρησιμοποιείται στο σπίτι για να επιτευχθεί η άτμιση.

Η ρίψη του αποστάγματος σε ένα θερμαινόμενο μπολ από χαλαζία που ονομάζεται banger, το οποίο συνδέεται με έναν σωλήνα νερού που ονομάζεται dab rig, είναι ο τρόπος με τον οποίο γίνεται το dabbing. Το νερό στη γυάλινη εξέδρα εξαπλώνει τον καπνό, καθιστώντας απλούστερη την εισπνοή μέσω του μη θερμαινόμενου άκρου της εξέδρας.

Η άλλη μέθοδος για την χρήση του αποστάγματος είναι η κατάποση. Η βιοδιαθεσιμότητα των κανναβινοειδών δεν είναι βέλτιστη. Ως αποτέλεσμα, συχνά συνδυάζονται με λίπος για να βελτιώσουν τη γεύση τους. Η παρασκευή βάμματος με λάδι MCT είναι μια διαφορετική μέθοδος κατανάλωσης.

Μπορεί το HHCP να σας φτιάξει;
Επειδή το HHCP είναι μια υδρογονωμένη μορφή του THCP, έχει τη δυνατότητα να σας “φτιάξει”. Όταν εξετάζετε τους διαφορετικούς τύπους THC σε μοριακό επίπεδο, να έχετε κατά νου ότι εάν η πλευρική αλυσίδα έχει τέσσερις ή περισσότερους άνθρακες, η THC ή το κανναβινοειδές μπορεί να παράγει ψυχοδραστικά αποτελέσματα ή να σας φτιάξει

Η πλευρική αλυσίδα του HHCP περιέχει επτά άτομα άνθρακα. Ως το ψυχοδραστικό κανναβινοειδές με επτά άτομα άνθρακα, το THCP, είναι ένα από τα πιο ισχυρά ψυχοτρόπα κανναβινοειδή που είναι γνωστά. Σύμφωνα με ανεπίσημα στοιχεία, το HHCP είναι 100 έως 200 τοις εκατό πιο ισχυρό από το THC Delta 9.

H4CBD, ένα ισχυρό κανναβινοειδές
Τι είναι το THCP?
Κλείσιμο Το καλάθι μου
Κλείσιμο
Κλείσιμο
Κατηγορίες