αλκαλοποιήσετε το σώμα σας

Πώς να αλκαλοποιήσετε το σώμα σας με κάνναβη

Είστε εξαντλημένοι, επανειλημμένα ή μακροπρόθεσμα άρρωστοι και δεν ξέρετε τι να κάνετε γι ‘αυτό; Εδώ είναι μερικές απλές συμβουλές για το πώς μπορείτε να αλκαλοποιήσετε το σώμα σας χάρη στην κάνναβη.

Η οξύτητα του σώματος είναι μια από τις αιτίες αρκετών ασθενειών. Ακόμα και ο Δρ. Otto Heinrich Warburg – ο νικητής του Βραβείου Νόμπελ για την ανακάλυψη των κύριων αιτίων του καρκίνου – είπε: «Χωρίς οξύτητα δεν υπάρχει ασθένεια, κανένας καρκίνος».

Οξύτητα και βασικότητα
Η οξύτητα και η βασικότητα μετριούνται σε τιμές pH από 0 έως 14. Ο ουδέτερος αριθμός τιμών pH είναι 7 (καθαρό νερό). Εάν η τιμή είναι μεγαλύτερη από 7, αυτό σημαίνει ότι η αλκαλικότητα είναι κυρίαρχη. Σε τιμή pH κάτω από 7, επικρατεί η οξύτητα. Το σώμα θα πρέπει να είναι ελαφρώς αλκαλικό – αυτό αποτελεί προϋπόθεση για καλή υγεία. Για να είναι σε θέση ο άνθρωπος να λειτουργήσει, το αίμα έχει ιδανικά ρΗ 7,4 (στην εύρος από 7,35 έως 7,45).

Τι οξύνει τον οργανισμό;
Είναι πάνω απ ‘όλα ο λανθασμένος τρόπος ζωής μας, που κάνει τα σώματά μας όξινα και σιγά-σιγά τα καταστρέφει. Είτε η διατροφή, το άγχος, η έλλειψη άσκησης ή το περιβάλλον στο οποίο λειτουργούμε. Τα χειρότερα όξινα πράγματα είναι: η ζάχαρη, το αλκοόλ, το κρέας, τα τεχνητά γλυκαντικά, τα κονσερβοποιημένα τρόφιμα, τα συντηρητικά, αλλά και η υπερβολική εργασία, ο θυμός, η ζήλια και το άγχος.

5 Συμβουλές για αλκαλοποίηση του σώματός σας με κάνναβη

1. Τσάι από κάνναβη
– Πίνετε ένα φλιτζάνι τσάι κάνναβης κάθε πρωί και βράδυ

Το τσάι της κάνναβης επηρεάζει άμεσα τη δραστηριότητα του αναγεννητικού παρασυμπαθητικού νευρικού συστήματος, το οποίο χαλαρώνει το σώμα και τονώνει το μυαλό. Εάν θέλετε να αλκαλοποιήσετε το σώμα σας, είναι απαραίτητο να εξαλείψετε την ένταση, το στρες και το θυμό. Και σε αυτή την περίπτωση, ειδικά το τσάι κάνναβης μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο.

2. Σπορέλαιο κάνναβης
– καταναλώστε φορά την ημέρα μια κουταλιά της σούπας σπορέλαιο κάνναβης (μόνο του ή με σαλάτα / ζύμη)

Το σπορέλαιο κάνναβης περιέχει όλες τις βασικές ουσίες που είναι απαραίτητες για το σώμα: ακόρεστα ωμέγα 3-6-9 οξέα και χλωροφύλλη. Στην ουσία, είναι ένα ουδέτερο φαγητό με αντιφλεγμονώδη δράση.

3. Πρωτεΐνη κάνναβης
– καταναλώστε ένα scoop μέτρησης ή μια κουταλιά της σούπας ημερησίως = 15 γραμμάρια (σε μούσλι, γιαούρτι, με χυμό κ.λπ.)

Η πρωτεΐνη κάνναβης είναι ένα αλκαλικό τρόφιμο. Παρέχει στον οργανισμό υψηλής ποιότητας φυτική πρωτεΐνη, χλωροφύλλη και απομακρύνει τοξίνες από το σώμα.

4. Σπόροι κάνναβης
– ιδανικό για την παρασκευή γάλακτος κάνναβης, ως σνακ που ψήνεται σε τηγάνι ή ως συστατικό κατά το ψήσιμο.

Οι σπόροι κάνναβης είναι ελαφρώς αλκαλικοί και μπορούν ακόμη και να σπάσουν τους μεταβολίτες του γαλακτικού οξέος στους μύες μετά από μια έντονη άσκηση.

5. Υγιεινός τρόπο ζωής
Πίνετε άφθονο νερό με λεμόνι, αναπνεύστε βαθιά, ασκηθείτε, τρώτε αργά και προσεκτικά. Χαμογελάτε!

Πηγή: cannadorra.com

Τι είναι ένα ενδοκανναβινοειδές σύστημα
Τι είναι το CBDA και ποια είναι τα οφέλη του
Κλείσιμο Το καλάθι μου
Κλείσιμο
Κλείσιμο
Κατηγορίες