thcpo blog

Τι είναι το THCPO;

Τι είναι το THCPO;
Το THCPO είναι μια συναρπαστική ανακάλυψη στον κόσμο των συνθετικών κανναβινοειδών, που αναδύεται ως παράγωγο της τετραϋδροκανναβιφορόλης (THCP), ενός αντιγράφου της διαβόητης ψυχοδραστικής ένωσης THC. Συντίθεται για πρώτη φορά το 2021, και το καλύτερο μέρος για το THCP-O είναι ότι διαθέτει υψηλότερη συγγένεια πρόσδεσης για τον υποδοχέα CB1 σε σύγκριση με το THC.

Αυτό που διαφοροποιεί το THCPO από το THC-P είναι η 7-μερής πλευρική αλυσίδα του που συνδυάζεται με ένα οξικό άλας, το οποίο ενισχύει τη βιοδιαθεσιμότητά του σε νέα επίπεδα. Αυτή η χημική διαδικασία είναι παρόμοια με αυτή που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία του THC-O. Η προσθήκη ενός οξικού άλατος αλλάζει τη χημική δομή του κανναβινοειδούς, καθιστώντας το πιο αποτελεσματικό στο να αγκαλιάζει τους υποδοχείς CB1 στον εγκέφαλο που είναι υπεύθυνοι για τα ευφορικά αποτελέσματα του THC που όλοι επιθυμούμε.

Επιπλέον, το οξικό άλας στο THCPO το καθιστά χημικά πιο σταθερό, πράγμα που σημαίνει ότι είναι λιγότερο πιθανό να διασπαστεί όταν εκτίθεται σε θερμότητα. Αυτή η αυξημένη σταθερότητα θα μπορούσε να καταστήσει το THCPO μια πιο επιθυμητή ένωση για ιατρικές και θεραπευτικές εφαρμογές, καθώς θα μπορούσε ενδεχομένως να έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από άλλα συνθετικά κανναβινοειδή.

Ποιες είναι οι επιδράσεις του THCPO;

Το THCPO είναι πιο ισχυρό από το THCP λόγω της προστιθέμενης οξικής ομάδας. Μια επιστημονική μελέτη του 2019 διαπίστωσε ότι η THCP παρουσιάζει έως και 33 φορές μεγαλύτερη δραστηριότητα στους υποδοχείς CB1 του ενδοκανναβινοειδούς συστήματος από την THC δέλτα-9. Το THCPO έχει επίσης υψηλή συγγένεια με τους υποδοχείς CB1 στον εγκέφαλο και, ως εκ τούτου, ισχυρές ψυχοδραστικές επιδράσεις.

Εικάζεται ότι το THCPO θα μπορούσε να είναι έως και 30 φορές πιο ισχυρό από την THC δέλτα-9. Αν και πρόκειται περισσότερο για εικασίες παρά για επιστημονικά τεκμηριωμένες πληροφορίες, το βέβαιο είναι ότι το THCPO δεν είναι για αρχάριους και ότι μπορεί να αιφνιδιάσει ακόμη και έμπειρους χρήστες κάνναβης.

Το THCPO μπορεί να προκαλέσει έντονα ευφορικά συναισθήματα, μέθη, χαλάρωση ή υπνηλία. Οι επιδράσεις μπορούν, σύμφωνα με πληροφορίες, να διαρκέσουν έως και οκτώ ώρες, δηλαδή σημαντικά περισσότερο από τα περισσότερα άλλα κανναβινοειδή.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι δεν υπάρχουν ακόμη μελέτες για το THCPO. Συνεπώς, η αξιολόγηση των επιδράσεων της ουσίας αυτής βασίζεται κυρίως στην εμπειρία των ίδιων των χρηστών και σε πληροφορίες σχετικά με άλλα κανναβινοειδή που έχουν υποστεί την ίδια χημική επεξεργασία (THC-O, HHC-O).

Παρενέργειες του THCPO;
Οι παρενέργειες του THCPO αναμένεται να είναι οι ίδιες με αυτές άλλων ψυχοδραστικών κανναβινοειδών. Αυτές περιλαμβάνουν:

  • κόκκινα μάτια
  • ξηροστομία
  • παράνοια
  • άγχος
  • υπνηλία

Αυτές οι ανεπιθύμητες ενέργειες είναι βραχυπρόθεσμες, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να υποχωρήσουν μέσα σε λίγες ώρες. Δεν γνωρίζουμε τίποτα για τις μακροπρόθεσμες επιδράσεις του THCPO στο σώμα και το μυαλό λόγω της έλλειψης έρευνας.

Προσέξτε, το THCP-O δεν είναι για αρχάριους. Πρόκειται για ένα κανναβινοειδές που προσφέρει μια συγκλονιστική, μεγαλύτερης διάρκειας και πιο ευφορική δράση από οτιδήποτε άλλο εκεί έξω. Έτσι, αν αισθάνεστε τολμηροί και θέλετε να ανεβάσετε την εμπειρία σας με την κάνναβη στο επόμενο επίπεδο, δοκιμάστε το THCPO. Απλά θυμηθείτε να προσδεθείτε και να απολαύσετε τη βόλτα.

 

Δείτε όλα τα THCPO προϊόντα εδώ

 

“Όλες οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο, καθώς και οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω αυτού του ιστότοπου, προορίζονται μόνο για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Καμία από τις πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν δεν προορίζεται ως υποκατάστατο ιατρικής διάγνωσης και οι πληροφορίες αυτές δεν πρέπει να θεωρούνται ιατρικές συμβουλές ή συνιστώμενη θεραπεία. Ο παρών δικτυακός τόπος δεν προωθεί, υποστηρίζει ή υποστηρίζει τη νόμιμη ή παράνομη χρήση ναρκωτικών ή ψυχοτρόπων ουσιών ή τη διάπραξη οποιασδήποτε άλλης παράνομης δραστηριότητας.”

CBD και Ινομυαλγία
Τι είναι το THCP;
Κλείσιμο Το καλάθι μου
Κλείσιμο
Κλείσιμο
Κατηγορίες